Pofátlanok: a betegeket büntetné börtönnel a Fidesz a hálapénz miatt!

Pofátlanok: a betegeket büntetné börtönnel a Fidesz a hálapénz miatt!

Megjelent a parlament honlapján az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvénytervezet, ami szerint három lépcsőben valósul meg az orvosok béremelése. A javaslat rendelkezik másról is, mégpedig a hálapénz büntethetőségéről.

Az Infostart írta meg, hogy a parlament honlapjára felkerült törvényjavaslat szerint büntethető lesz az, aki egészségügyi szolgáltatás nyújtásával összefüggésben egészségügyi dolgozónak, egészségügyben dolgozónak vagy ezekre tekintettel másnak az egészségügyről szóló törvényben meghatározottak szerint jogtalan előnyt ad vagy ígér, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Vagyis jövőre börtönbe kerülhet az, aki az orvosnak, a nővérnek, vagy a betegszállítónak hálapénzt ad. Mi van?!

Mennyire jellemző ez Orbán Viktorra és a képére formált fideszes törvényalkotásra!

Miközben a kórházak szétrohadnak, a szakemberhiány miatt műtétek maradnak el, az egészségügyi intézmények már nyugdíjasokat hívnának be dolgozni, a Fidesz törvényt hoz arról, hogy le lehet sittelni azt, aki a szeretteit féltve néhány ezres dugdos a nővérek meg az osztályos orvos zsebébe. Azt kellene inkább börtönbe zárni, aki ide juttatta az egészségügyet, aki minden évben szándékosan kevesebb pénzt ad a kórházak működtetésére, mint amibe az kerül! Azokat kellene megbüntetni, akik hagyták, hogy az orvosok olyan körülmények között gyógyítsanak, hogy a földre dobott párnákon kelljen pihenniük és csempézetlen zuhanyzókban tisztálkodni.

Orbán és a Fidesz úgy tesz, mintha ők élesztenék fel az egészségügyet, miközben az azért haldoklik, mert ők tíz éven keresztül véreztették ki! Micsoda pofátlan banda ez! Reméljük, 2022. után az elszámoltatás alapos lesz, és a bűnösöket felelősségre vonják majd a rémtetteikért!


Kiemelt képünk illusztráció.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Arató Gergely: Mi jön még?! Legközelebb a hadsereget küldik a színműs hallgatókra?

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese rámutatott, hogy Orbán Viktor áll amögött, amit Szarka Gábor gépesített lövész ezredes művel az SZFE-vel.

  • 2020.10.20

Teljes káosz Orbán járványkezelése: elveszhetett egy csomó fertőzötti adat

Hétfőn 989 embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést, de az adatok hiányosak lehetnek, mert az informatikai rendszer meghibásodott.

  • 2020.10.20

Karácsony jobban kezeli a válságot, mint Orbán

A budapesti védekezés sikere elsősorban a budapestieknek köszönhető, akiknek többsége betartja az intézkedéseket és vigyáz saját és mások egészségére - írta Karácsony Gergely főpolgármester.