Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Szponzorációként 70 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től a Cecíliához köthető Fitbalance rendezvénye - derült ki a K-Monitor adatigényléséből.

korrupciófigyelők közérdekű adatigénylésben kérték ki a Szerencsejáték Zrt. leányvállalatainak szponzorációs költéseit. A fideszes civilek, a Békemenetet is szervező, Orbán Viktort vallásos imádattal életető CÖF/CÖKA júniusban kaptak 100 milliót, az ex-Rogán Cili egyik cégéhez köthető Fitbalance rendezvény pedig augusztusban 70 milliót.

A 444 kapcsolódó cikke felhívja a figyelmet, hogy az állami cégek szponzorációs terveit a Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá, ami Rogán Antal felügyelete alatt, a Miniszterelnöki Kabinetirodával egy épületben működik.

Vagyis nem másról van itt szó, minthogy Rogán Antal a válás után is szívesen pénzeli a volt feleségét, amennyiben azt a Szerencsejáték Zrt. révén közpénzből teheti meg.

Pedig nála is van bőven pénz lóvéra.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.