Eligazításon volt a vezérnél Dunai Mónika

Eligazításon volt a vezérnél Dunai Mónika

A rákosmenti és kőbányai Fidesz-szavazók félrevezetésével az Országgyűlésbe került politikai statiszta, Dunai Mónika múlt héten bent járt Orbánnál. Biztos megbeszélték, melyik gombot kell majd megnyomnia a közeljövőben.

Dunai Mónika hírhedten nagy Orbán-csicska. Rajongását nem is próbálja véka alá rejteni, és ott nyal a "Miniszterelnök úrnak", ahol tud. Ahhoz képest, hogy leginkább csak egy háttérdísz a parlamenti fotózásokhoz, vagy legfeljebb egy politikai statiszta, jól keres.

Túlbuzgó lelkesedésén kívül Dunai azzal lett sikeres, amivel a másik "132 bátor ember", vagyis azzal, hogy mindig azt a gombot nyomta meg, amit Orbán Viktor parancsolt.

Az rákosmentiek és a kőbányaiak érdekeit nem képviselő képviselő asszony múlt pénteken rapporton volt a gazdájánál. Állítólag a rá bízott területeken folytatandó fejlesztésekről volt szó. Ennek már hallatán már akkor is mosolyra húzódik a szánk, ha visszagondolunk a múltkori utcaavatásraA fejlesztés fideszéknél mindig egyet jelent a közpénzszórással, és sok esetben a fejlesztett környék is csak rosszabb lesz, mint például a Városliget esetében. De volt már erre példa Kőbányán is.

Jó Fidesz-csicska módjára a hétvégén elment Orbán házi csapata a Puskás Akadémia néven futó Felcsút meccsére szurkolni. Közösségi oldalára is feltöltött egy képet is, hogy bizonyítsa, mennyire jó tanuló.
Jobban tesszük, ha nem hiszünk hölgy ártatlanságában. Csak azért, mert ő kisstílű a többi fideszeshez képest, még ugyanolyan káros. Az ő keze is benne van az összes szemétségben, amit ellenünk elfogadnak a törvénygyárként működő Országgyűlésben.
 (főkép:  facebook - Benkő Vivien Cher, Miniszterelnöki Kabinetiroda)

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.

  • 2020.07.10

Momentum: a környezetszennyező és drága tűzijáték árát költsük hasznos célokra

A tűzijáték pazarló, környezetszennyező és zavarja az állatokat. Válság idején hasznosabb célokat is találni a pénznek.