Momentum: a Fidesz régen tudhatott Fohsz Tivadar pedofilügyéről

Momentum: a Fidesz régen tudhatott Fohsz Tivadar pedofilügyéről

Rákosmente fideszes városvezetése nem, hogy nem mondatta le, de még a lecsófesztiválon is zsűrizhetett a lányát molesztáló alpolgármester.

A Momentum Mozgalom XVII. kerületi alapszervezete felveti a rákosmenti Fidesz és a fideszes városvezetés politikai felelősségét a lebukott pedofil alpolgármester, Fohsz Tivadar ügyében. Közleményükben leírják, hogy a mocskos ügy hány szálon köthető a helyi Fideszhez.

HVG360 hozta nyilvánosságra, hogy Rákosmente kormánypárti alpolgármestere  11 éves korától éveken át zaklatta nevelt lányát.

Fohsz otthon meztelenül járkált mindenki szeme láttára, fogdosta a kislány nemi szervét, a lakást pedig bekamerázta, hogy felvételeket készíthessen a nevelt lányáról. Horvátországi nyaralásuk során pedig beállított meztelen képeket készített a lányról és annak egy barátnőjéről is.

A rákosmenti Momentum úgy véli, a kerületi Fidesz biztosan tudott pedofil párttársuk üzelmeiről és az ellene megindult eljárásról.

Egy dolog viszont biztos: nem véletlenül nem indította a kerületi Fidesz Fohsz Tivadart sem képviselőnek, sem alpolgármesternek. Mindez nem vet jó fényt sem a mostani, sem a korábbi városvezetésre, hiszen egy ilyen gyanúsítást követően azonnal le kellett volna - írták közleményükben.

Súgtak a zsaruk, hogy házkutatás lesz.

A HVG cikkéből az is kiderül, hogy az eljárás során a XVII. kerületi rendőrség előre szólt a pedofil fideszesnek, hogy házkutatás lesz. Fohsz Tivadar így rengeteg bizonyítékot tudott eltüntetni. Bűnei viszont annyira behálózták a család életét, hogy még így sem úszhatta meg. Végül gyermekpornográf videófelvételek miatt szorult a hurok.

Boldogan lecsózott a pedofil.

Megdöbbentő, hogy a pedofilbotrány tudatában a Fidesz simán engedte, hogy a Rákoskerti Lecsófesztiválon Fohsz Tivadar lássa el a zsűri elnöki posztját. Hatvani Zoltán a XVII. kerületi Fidesz elnöke sem tiltakozott az ellen, hogy egy pedofil fontos szerepet töltsön be egy gyerekek által is látogatott családi eseményen.


Hatvani Zoltán kerületi Fidesz elnök és a pedofil Fohsz vidáman lecsózgatnak. (Rákosmente/facebook)
"A Momentum Mozgalom XVII. kerületi szervezete felszólítja Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselőt és Horváth Tamás fideszes polgármestert, hogy az ügy lezárultáig távolítsák el Fohsz Tivadart a kerületi közéletből és nyilvánosan határolódjanak el tőle, ne vállaljanak vele közösséget. Különben joggal gondolhatják a kerületi lakosok: vétkesek közt cinkos, aki néma."

(forrás: HVG360)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.

  • 2020.10.16

A KSH közzétette mennyit keres egy átlagos XVII. kerületi lakos: a te fizetésed is ennyi?

Persze ebbe a Horváth Tamás polgármester és Dunai Mónika fideszes parlamenti képviselő csúcsfizetését is beleszámolták.

  • 2020.10.08

Online térképen követhető a repülőtéri zajszennyezés Ferihegyen

Nyomon lehet követni a 10. és a 18. kerületbe, valamint Vecsésre és Üllőre telepített zajmérők által gyűjtött adatokat.